Ετικέτες

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Φοβερό άρθρο αναγνώστη μας προς τον Πάγκαλο που δεν δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα mazi-ta-fagame.gr

Το παρακάτω άρθρο φαίνεται ότι ενόχλησε τους διαχειριστές της σελίδας για την προώθηση του νέου βιβλίου του κ. Πάγκαλου, καθώς όπως μας ανέφερε ο αναγνώστης μας που μας το έστειλε, αν και το υπέβαλε προς δημοσίευση δεν το είδε ποτέ στον αέρα. Διαβάστε το και τα σχόλια δικά σας, εμείς πάντως πολύ θα θέλαμε να δούμε δημοσιευμένο και στην σελίδα του πρώην βουλευτή.


Προκαλείτε κύριε Πάγκαλε… ξανά προκαλείτε…

Όπως γράφω και στον τίτλο, προκαλείτε κύριε Πάγκαλε, προκαλείτε και πάλι τον Ελληνικό λαό, που δοκιμάζεται σχεδόν δυο χρόνια τώρα, από τις ανεύθυνες πολιτικές επαγγελματιών πολιτικών σαν εσάς και πολλών ακόμα ομοίων σας. Πολιτικών που ο πιο επιεικής κριτής θα χαρακτήριζε ανάξιους, αδαείς και κατώτερους των περιστάσεων. Για τα υπόλοιπα θα σας κρίνει η ιστορία, μιας και φροντίσατε στο παρόν να παραμείνετε όλοι σας αλώβητοι.


Προκαλείτε γιατί άνευ λόγου επαναφέρετε στη μνήμη μας αυτή την παροιμιώδη φράση και συγχρόνως την αρκετά αμφισβητούμενη πολιτική σας φιγούρα. Μάλιστα φροντίσατε να μετατρέψετε εντέχνως τη φράση σας από “όλοι μαζί τα φάγαμε” σε ”μαζί τα φάγαμε”. Ναι βέβαια κάποιοι έφαγαν από εμάς, αρκετοί. Όμως σίγουρα όχι όλοι, σίγουρα όχι τόσο όσο το σινάφι σας και σίγουρα όχι αυτοί που την πληρώνουν περισσότερο, οι νέοι.

Πριν προχωρήσω όμως έχω μια απορία. Όποιος έχει ελάχιστες γραμματικές γνώσεις καταλαβαίνει ότι στη φράση μαζί τα φάγαμε, σίγουρα εννοείτε και τον εαυτό σας (α’ πληθυντικό). Αφού λοιπόν και εσείς φάγατε κύριε Πάγκαλε (κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι το πόσο φάγατε είναι πασιφανές) και αφού είστε τόσο θαρραλέος και ειλικρινής που το παραδέχεστε, γιατί δεν λέτε σε όλους μας πώς και από πού τα φάγατε; Κυρίως όμως δεν θα έπρεπε να επιληφθεί του θέματος η τυφλή δικαιοσύνη; Νομίζω γιαυτό και ο σύντροφος Άκης το καλοκαίρι παραθερίζει στον Κορυδαλλό, γιατί τα έφαγε, ή τουλάχιστον επειδή γιαυτό κατηγορείται… Εσείς βέβαια όπως προείπα είστε πιο τολμηρός, το παραδεχτήκατε κιόλας! Έκτος αν χρησιμοποιήσατε τον πληθυντικό για άλλους όχι εσάς, αλλά και πάλι για όποιον και να έχετε στοιχεία δε θα έπρεπε να ενημερώσετε και τις αρμόδιες αρχές;

Αντιθέτως όμως εσείς το επαναφέρετε στην επικαιρότητα και μάλιστα το κάνετε σημαία σας γράφοντας βιβλίο σχετικά. Γιατί κύριε Πάγκαλε; Το κάνετε για τα χρήματα; Αν και με βαθύτατη θλίψη είχα παρακολουθήσει τη συνέντευξή σας στον κ. Παπαχελά , όπου αναφέρατε ότι δεν έχετε χρήματα να πληρώσετε το χαράτσι και θα πουλήσατε ένα από τα δεκάδες ακίνητά σας, φαντάζομαι ότι και με τα υπόλοιπα που σας έμειναν μπορείτε να έχετε έναν άνετο οικονομικά υπόλοιπο βίο. Αν δεν είναι για τα χρήματα, τότε κάντε μια δεύτερη σκέψη, μήπως δωρίσετε κάπου τα έσοδα αυτής σας της κίνησης, τόσες οργανώσεις πλέον χάρη σε εσάς και τους ομοίους σας, όπως ανέφερα παραπάνω, παίρνουν κουτσουρεμένες ή μηδενικές κρατικές επιχορηγήσεις.

Μια πρόταση κάνω, εσείς ξέρετε καλύτερα, απλά κάποιος κακόπιστος ίσως σκεφτεί ότι άρχισαν να σας λείπουν τα χρήματα της βουλευτικής αποζημίωσης (και δη του αντιπροέδρου) και βρήκατε έναν εύκολο τρόπο να κάνετε ντόρο. Ίσως βέβαια από την άλλη θα μπορούσατε να τα μοιράσετε σε όσους γράφουν ιστορίες σε αυτή τη σελίδα (φυσικά όσους ανεβάζουν ιστορίες από υποθέσεις διαφθοράς, δωροδοκίας κλπ, γιατί μόνο αυτοί ενισχύουν τα επιχειρήματά σας). Ιστορίες βέβαια που θα πάρετε για να φτιάξετε ένα βιβλίο που όπως κατά λέξη αναφέρετε θα “δράσει «παιδευτικά» ειδικά για τους νέους”. Μήπως λοιπόν σαν εκπαιδευτικό βιβλίο να το διανείμετε δωρεάν στα σχολεία; Αλίμονο πάντως αν οι νέοι μας περιμένουν να παιδευτούν από τέτοια άτομα. Προσωπικά ως νέος έχω επιλέξει να θέσω πιο ψηλά τον πήχη, αρκετά πιο ψηλά από τον πάτο…

Αλλά αν δεν είναι τα χρήματα τότε τι; Μήπως επιδιώκετε να επιστρέψετε στην επικαιρότητα; Θα μπορούσατε να το κάνετε βάζοντας ξανά υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές. Πολύ θα το ήθελα να σας δω στις εκλογές και ακόμα περισσότερο να δω την αντίδρασή σας όταν θα καταλαμβάνατε μια θέση δίπλα στους Παπουτσή, Παπαθανασίου, Παπακωνσταντίνου, Ευθυμίου, Πρωτόπαπα και άλλων πολλών, δηλαδή εκτός Βουλής! Αλλά ως έξυπνος άνθρωπος φροντίσατε να αποσυρθείτε εγκαίρως. Τώρα όμως γιατί προκαλείτε; Ίσως καλό θα ήταν να ακολουθούσατε την τακτική του κυρίου Καραμανλή (ανήκει στους ομοίους σας που ορίζω στην εισαγωγή) , που έστω για ένα χρόνο απαλλαγήκαμε από τη δημόσια παρουσία του. Αλλά και πάλι μια ιδέα μου εκφράζω, εσείς ξέρετε καλύτερα.

Κλείνοντας να σας επισημάνω ότι είμαι ένας αρκετά ήρεμος και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Βρίσκετε το κείμενό μου επιθετικό και ίσως σε κάποια σημείο χλευαστικό; Μάλλον έχετε δίκαιο, αλλά τώρα που το σκέφτομαι πιθανόν φταίει μια δήλωσή σας πριν περίπου ένα χρόνο, αν δεν κάνω λάθος. Και όχι δεν είναι αυτή για την οποία γράφετε το βιβλίο, είναι η απάντησή σας σε έναν δημοσιογράφο πρωινής εκπομπής του mega, που όταν σας επισήμανε ότι με άλλη ατζέντα και πρόγραμμα εκλεχθήκατε εσείς προσωπικά και το κόμμα σας και άλλη εφαρμόζετε, εσείς περιχαρής και με το ειρωνικό ύφος που συχνά σας χαρακτηρίζει, απαντήσατε πως όλα τα κόμματα αυτό δεν κάνουν; Δηλαδή απλά παραδεχτήκατε ότι μας εξαπατήσατε, ότι με εξαπατήσατε κύριε Πάγκαλε. Ε λοιπόν νομίζω δικαιολογούμαι απόλυτα να σας γράφω με αυτό το ύφος κύριε Πάγκαλε, αλλά στο κάτω κάτω της γραφής και να διαφωνείτε τι έγινε, το πολύ πολύ να με πείτε μαλ…, δεν θα είναι η πρώτη σας φορά, άλλοτε είχατε χαρακτηρίσει δημοσίως μεγαλύτερο αριθμό Ελλήνων με αυτό το επίθετο. Να έχετε υπ’ όψιν πάντως πως καθόλη τη διάρκεια του άρθρου κάνω προσπάθεια να σας αποκαλώ κύριο, και το μόνο που μου το επιβάλει είναι η ηλικία σας και τίποτα παραπάνω, κύριε Πάγκαλε.



Με πραγματικά πολύ λίγη εκτίμηση
Ένας νέος με αβέβαιο μέλλον λόγων των πολιτικών των δικών σας και των ομοίων σας…


Στο Found.gr μπορείτε να βλέπετε καθημερινά μαζεμένες όλες τις προσφορές όλων των site προσφορών. Με ένα κλικ τις έχετε μπροστά σας!
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια:

  1. Να αγιάσει το στόμα σου, παιδί μου!!!

    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαιρετικό άρθρο, δεν θα μπορουσε να τα πει καλύτερα το παλικάρι ,
    με εκφράζει απόλυτα!
    Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή