Ετικέτες

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Επιδοτήσεις ΟΑΕΔ για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων στις αρχές του 2013


Ξεκινούν από τον Ο.Α.Ε.Δ. στις αρχές του 2013, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημερησίας, προγράμματα επιδοτήσεων για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων σε όλους σχεδόν τους οικονομικούς τομείς. Συγκεκριμένα τα προγράμματα θα παρέχουν οικονομική ενίσχυση αλλά και συμβουλευτική στήριξη για τη δημιουργία νέας επιχείρησης.



Αναλυτικότερα τα προγράμματα θα απευθύνονται:

Σε 7.000 άνεργους νέους ηλικίας 18 έως 35 ετών για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων σε τοπικό επίπεδο. Στην κατηγορία αυτή θα χορηγούνται επιδοτήσεις 10.000 ευρώ + 4.000 ευρώ (για τη φάση της συμβουλευτικής).

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Πλήρης βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου (μέσα-έξω) με ατμό, απολύμανση αγωγών κλιματισμού και κέρωμα, μόνο 33€

-> Κουπόνι 8€ για έκπτωση 38% για τετραήμερα οδική εκδρομή στο Μπάνσκο με διαμονή, πρωινό και δείπνο καθημερινά στο Antoaneta Hotel, τελικής αξίας 149€

-> Φυσικό lifting μόνο με 19€, για μια συνεδρία με ραδιοσυχνότητες RF σε συνδυασμό με μη ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ σε μορφή Serum, αρχικής αξίας 150€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Σε 950 άνεργες γυναίκες της ίδιας ηλικίας που έχουν απολυθεί την τελευταία τριετία ή έχουν προχωρήσει σε διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης που είχαν. Η επιδότηση θα κυμαίνεται αναλόγως των τυπικών προσόντων και της οικογενειακής κατάστασης και θα φθάνει τα 20.000 ευρώ, καλύπτοντας λειτουργικές δαπάνες, ασφαλιστικές εισφορές και την επιδότηση για την απασχόληση ενός άνεργου για 12 μήνες.

Σε 3.000 άνεργους νέους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα δοθούν κατάρτιση και κίνητρα για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση στον πρωτογενή τομέα και ειδικότερα για τη λειτουργία αγροτικών επιχειρήσεων.

Σε 7.000 νέους που θα επιλέξουν να δραστηριοποιηθούν σε καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις θα παρέχονται συμβουλευτική και αρχικό κεφάλαιο 10.000 ευρώ.

Τα προγράμματα για τις επιδοτήσεις της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων αναμένονται να ανακοινωθούν από τον Ο.Α.Ε.Δ. στις αρχές του 2013.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: thivarealnews.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου