Ετικέτες

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΣΡΟΥΛΙ ΡΕΧΤ Ο δημιουργός του δαχτυλιδιού από... ανθρώπινο δέρμα!


Ένα απίστευτο δαχτυλίδι φτιαγμένο από χρυσό και... ανθρώπινο δέρμα πωλείται αντί του εξωφρενικού ποσού των 400.000 ευρώ!



Εμπνευστής του σπάνιου αυτού κοσμήματος είναι ο εκκεντρικός Αυστραλός σχεδιαστής μόδας Σρούλι Ρεχτ (Sruli Recht) που ζει μόνιμα στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας.




Ο Ρεχτ για να ολοκληρώσει το έργο του, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μικρού μέρους του δέρματός του, το οποίο τοποθετήθηκε πάνω σε χρυσό 24 καρατίων!




Το σχεδιαστικό αυτό εγχείρημα έρχεται να προστεθεί στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο παράξενων κοσμημάτων, όπως τα αξεσουάρ από ανθρώπινα κόκαλα του Columbine Phoenix, τα παράδοξα κοσμήματα της Ρέιτσελ Μπέτι Κέις και τα περιδέραια από ανθρώπινα μαλλιά της Κέρι Χόουλι.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...








Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: radar.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου