Ετικέτες

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Αυτές είναι οι πέντε τροφές που καίνε το λίπος!


Μπορεί το να χάσετε μερικά κιλά και να αποκτήσετε την σιλουέτα που πάντα επιθυμούσατε να σας φαίνεται βουνό, ίσως όμως να σας χαροποιήσει το γεγονός πως στην προσπάθειά σας αυτή έχετε έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο: τις τροφές που σας βοηθούν να κάψετε το λίπος!
Η τακτική αερόβια άσκηση, τρεις φορές την εβδομάδα, είναι ένα από τα δύο βασικά όπλα. Το άλλο είναι η σωστή διατροφή. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές που βοηθούν στην απώλεια λίπους και επιταχύνουν τις καύσεις.



Συγκεκριμένα, λειτουργούν με τον εξής τρόπο: ενεργοποιούν το μεταβολισμό σας μέσω κάποιων ουσιών που περιέχουν. Η κάθε τροφή μπορεί να έχει μικρή δράση, αλλά αν τις καταναλώνετε όλες αυτές κάθε εβδομάδα ή κάθε μέρα, θα έχετε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Ξεχάστε, λοιπόν, τα συμπληρώματα και τα χαπάκια και βάλε αυτές τις τροφές στη διατροφή σου.

Γιαούρτι
Το γιαούρτι περιέχει ασβέστιο, το οποίο ενεργοποιεί το μεταβολισμό. Ερευνα έδειξε ότι παχύσαρκα άτομα που κατανάλωναν 3 άπαχα γιαούρτια την ημέρα έχασαν 22% περισσότερο βάρος, 61% περισσότερο σωματικό λίπος και 81% περισσότερο κοιλιακό λίπος από τα άτομα που δεν κατανάλωναν γιαούρτι.
Παλαιότερη έρευνα έδειξε ότι άτομα που κατανάλωναν 1.200 mg ασβεστίου, που αντιστοιχεί σε 3-4 γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ έκαναν δίαιτα, έχασαν τη διπλάσια ποσότητα βάρους από τα άτομα που δεν λάμβαναν αυτήν την ποσότητα.
Είναι σίγουρο ότι ο συνδυασμός του ασβεστίου και της πρωτεΐνης γάλακτος παίζει κάποιο ρόλο στο μεταβολισμό.

Ψωμί ολικής άλεσης
Συνήθως το ψωμί είναι κάτι που προσπαθούμε να αποφύγουμε όταν κάνουμε δίαιτα. Αν φάτε, όμως, το κατάλληλο ψωμί, μπορεί να σας αδυνατίσει.
Είναι ένας συνδυασμός σύνθετων υδατανθράκων και φυτικών ινών, ο οποίος είναι ό,τι πρέπει για να διατηρήσετε τα επίπεδα σακχάρου σταθερά.
Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι, όταν τα επίπεδα σακχάρου ανεβαίνουν κατά πολύ στο αίμα, ο οργανισμός εκκρίνει μία ορμόνη, την ινσουλίνη, η οποία βοηθά τον οργανισμό να κατεβάσει τα επίπεδα σακχάρου.
Η ινσουλίνη, ωστόσο, έχει κι άλλη δράση: δίνει... σήμα στον οργανισμό να αποθηκεύει λίπος και για να γίνει αυτό, ο οργανισμός επιβραδύνει το μεταβολισμό του. Αρα πρέπει να καταναλώνετε τροφές, που εμποδίζουν τη συνεχή έκκριση ινσουλίνης, όπως ψωμί ολικής άλεσης.

Τόνος
Ο τόνος, εκτός του ότι είναι άριστη πηγή πρωτεΐνης, μπορεί να ρίξει τα επίπεδα μίας ορμόνης στο αίμα, της λεπτίνης. Χαμηλά επίπεδα λεπτίνης σχετίζονται με υψηλότερο μεταβολισμό, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε πειραματόζωα.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν διαπίστωσαν ότι πειραματόζωα που είχαν χαμηλά επίπεδα λεπτίνης στο αίμα είχαν πιο γρήγορο μεταβολισμό κι έκαιγαν λίπος πιο αποτελεσματικά σε σχέση με πειραματόζωα που είχαν υψηλά επίπεδα λεπτίνης.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Σαρδέλες
Είναι γνωστό ότι οι σαρδέλες είναι από τα ψάρια που περιέχουν τα γνωστά καλά λιπαρά. Γάλλοι ερευνητές διαπίστωσαν ότι άτομα που αντικαθιστούν 6 γραμμάρια λιπαρά (περίπου 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο) με 6 γραμμάρια ιχθυέλαιο έχασαν 1 κιλό σε 12 εβδομάδες χωρίς να αλλάξουν κάτι άλλο στη διατροφή τους.

Φιστίκια
Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θεωρούν τα φιστίκια ως τροφή για δίαιτα, όπως φαίνεται από τις πιο πρόσφατες έρευνες, μπορεί να σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις. Ερευνες δείχνουν ότι κόβουν την όρεξη και δεν ανεβάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Επιπλέον, μία αμερικανική έρευνα έδειξε ότι άτομα που περιλάμβαναν φιστίκια στη διατροφή τους δεν πήραν βάρος, ενώ είδαν και πτώση στα επίπεδα τριγλυκεριδίων στο αίμα.
Τα φιστίκια περιέχουν τα λεγόμενα καλά μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, που φαίνεται ότι συμβάλλουν και στη μείωση λίπους στο στομάχι. Παράλληλα, είναι καλή πηγή πρωτεΐνης και ο συνδυασμός πρωτεΐνης και λίπους είναι ιδανικός για να κοπεί η όρεξη.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου