Ετικέτες

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια... κατουρήθηκε επί σκηνής;


Μία αμήχανη στιγμή της επί σκηνής εξομολογήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια, σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη στην παράσταση «Σ’ Αγαπώ, Σε Λατρεύω, Χωρίζουμε», κατά τη διάρκεια της οποίας ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε ότι… κατουρήθηκε πάνω της!



«Μια σκηνή που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν όταν κάναμε ένα ντουέτο σε ένα τραγούδι και η Βίκυ ξέχασε τα λόγια και αποφάσισε να βάλει δικά της. Τα οποία, όμως, δεν έκαναν ούτε ρίμα! Και στη συνέχεια έπρεπε να την κοιτάξω και να τη συνοδέψω στο τραγούδι... διαλυθήκαμε από τα γέλια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να, πώς να το πω τώρα, όταν μερικές φορές γελάς πολύ, συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα...», είπε στο περιοδικό «Celebrity».

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Mάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν εννοούσε ότι... κατουρήθηκε, απάντησε: «χμ... ναι! Καλά, μη φανταστείς ότι έγινε και καμιά λίμνη. Δεν ξέρω τι κατάλαβε ο κόσμος, πάντως χασκογελούσαμε όση ώρα προσπαθούσαμε να "βγάλουμε" τη σκηνή!».

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου