Ετικέτες

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Aυνανιζόταν με το δεξί,όχι το αριστερό χέρι

Την έβγαζε μπροστά στην κάμερα και @υνανιζότανε, και μπαίνοντας σε site γνωριμιών, με το ψευδώνυμο “Γκάμπριελ”, γινόταν θέαμα σε άγνωστούς. Κάποιοι τον ανεγνώρισαν, “Ρε, αυτός είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του Σύριζα”.


Με τα σχετικά βίντεο η δουλειά έφθασε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στον οποίο φοιτητές παρουσιάσαν τις τσαχπινιές του κολλητού του Τσίπρα στο διαδίχτυο. Ο ζούγκλας, λέω για τον Τριανταφυλλόπουλο, αντέδρασε και πολύ κυριλάτα. Αντί να το ξεφωνήσει το έργο, ενημέρωσε σχετικά τον Σύριζα και ζήτησε από το κόμμα να μαζέψουν τον Σακελλαρίδη. Διαφορετικά, δηλαδή, μόνον αν δεν έστελναν σε κομματική και πολιτική αποστρατεία τον επιδειξία, θα το μπουμπούνιζε το θέμα ο ζούγκλας.

Σύμφωνα μ' όσα αναφέρει το zougla.gr στον Σύριζα έπαθαν ταράκουλο με την αποκάλυψη, όμως τουμπεκιάστηκαν. Μιλιά. Από την άλλη, ο ίδιος ο παρ' ολίγον δήμαρχος Αθηναίων Σακελλαρίδης τη βγήκε και πολύ από αριστερά στον Τριανταφυλλόπουλο. Μέσω του facebook μίλησε για φασιστικές συμπεριφορές δημοσιογράφων και ότι η Αριστερά δεν εκβιάζεται.

Φοβερά πράγματα. Να σε πιάνουν σκάρτο κι εσύ να μη λες Δεν είμαι σκάρτος, είναι προσωπικά δεδομένα αν @υτοϊκανοποιούμαι σε site γνωριμιών, και να λες όχι ότι σ' εκβιάζουν προσωπικά εσένα, αλλά εκβιάζουν την Αριστερά, την ιδεολογία της αριστεράς, την παράταξή της, το κόμμα της. Πeη μπλου, δηλαδή.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Γράφει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Δεν μας εκπλήσσει ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ως υποψηφίου για το Δήμο Αθηναίων, αμύνεται επικαλούμενος τη δημοκρατία και την αριστερά. Έχουμε δει και ακούσει χειρότερα. Δεν κατανοούμε τον εκβιασμό που υπαινίσσεται ότι του ασκούμε. Επειδή η Αριστερά αγωνίστηκε με αίμα και όχι με καρότα, φρόνιμο είναι ο κύριος Σακελλαρίδης να αποχωρήσει σιωπηρά από την πολιτική αναλογιζόμενος τις ευθύνες του. Εκτός κι αν δεχθούμε ότι το να ικανοποιείς τα βίτσια σου και τις φαντασιώσεις σου με κάμερα ενώπιον αγνώστων, έπειτα από περιστασιακή συνεύρεση στο διαδίχτυο, αποτελεί προϋπόθεση για συμμετοχή στην ενεργό πολιτική».

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: apodytiriakias.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου