Ετικέτες

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Οι τζιχαντιστές δολοφόνησαν γυναίκα Γεζίντι με τη μέθοδο της «διελκυστίνδας»(Σκληρή photo)

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες των φρικαλεοτήτων που διαπράττονται από τους τζιχαντιστές της ISIS. Βιασμοί, αποκεφαλισμοί και εκτελέσεις βρίσκονται πλέον στην ημερήσια διάταξη. Και πάλι όμως η δίψα τους για αίμα δεν σβήνει, η εμμονή τους για θάνατο δεν καταλαγιάζει. Κάθε νέο περιστατικό που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι πιο αποκρουστικό και πιο φρικτό από όλα τα προηγούμενα, σαν να υπερβάλλουν εαυτούς για το ποιος θα αναδειχθεί το μεγαλύτερο κτήνος!





Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλέστηκε τις μαρτυρίες άλλων Γεζίντι που κατάφεραν να επιβιώσουν, την προηγούμενη εβδομάδα οι τζιχαντιστές έθαψαν ζωντανούς ανθρώπους της φυλής τους, ενώ διαμέλισαν μια γυναίκα με απάνθρωπο τρόπο.

«Έδεσαν τα χέρια της γυναίκας στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και τα πόδια της σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Την χώρισαν κυριολεκτικά στα δύο», ανέφερε ο 22χρονος Χασάν. «Έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο; Όλο αυτό επειδή δεν ήταν μουσουλμάνοι και επειδή αρνήθηκε να γίνει. Εμείς δεν είχαμε άλλη επιλογή. Γίναμε μουσουλμάνοι», πρόσθεσε.

Ο 26χρονος Dawud Hassan είπε ότι οι ισλαμιστές δολοφόνοι έθαψαν σε ένα μαζικό τάφο γυναίκες και παιδιά που ήταν εν ζωή.

«Έβαλαν τις γυναίκες και τα παιδιά μέσα στον τάφο», ανέφερε. «Ήταν ζωντανοί. Άκουγα τις κραυγές τους. Προσπαθούσαν να κρατήσουν το κεφάλι τους έξω για να αναπνεύσουν», συμπλήρωσε.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

«Το Ιράκ έχει τελειώσει για μένα», συνέχισε. «Είχαμε σπίτια, καταστήματα, μας τα έκαψαν όλα. Δεν έχουμε τίποτα. Θέλουμε να διασχίσουμε την Τουρκία για να περάσουμε στην Ευρώπη, αλλά οι πεσμεργκά δεν μας αφήνουν. Δεν θα μείνουμε άλλο εδώ».

Ο 46χρονος Ali, πρώην παντοπώλης, μίλησε επίσης στο Reuters. Όπως είπε, πριν από δέκα ημέρες οι ισλαμιστές τρομοκράτες έφτασαν στο χωριό του με τα πολυβόλα στα χέρια και αμέσως άρχισαν να σκάβουν λάκκους.

«Δεν καταλαβαίναμε», δήλωσε ο 46χρονος. «Στη συνέχεια, άρχισαν να πετούν ανθρώπους μέσα στους λάκκους, αυτοί οι άνθρωποι ήταν ζωντανοί».

«Μετά από λίγο ακούσαμε πυροβολισμούς. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή τη σκηνή», πρόσθεσε. «Γυναίκες και παιδιά κραύγαζαν, ζητώντας βοήθεια. Έπρεπε να τρέξουμε για να σωθούμε, δεν μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα κτήνη θάβουν ζωντανά τα θύματά τους. Ανάλογες αναφορές για μαζικούς τάφους ζωντανών ανθρώπων είχαν γίνει και τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με μια άλλη πηγή, ο «Χαλίφης» Αμπού Μπακρ Αλ-Μπαγκντάντι έδωσε την άδεια στους μακελάρηδες να τρώνε μωρά, ενώ στη Μοσούλη η ISIS συστηματικά αποκεφαλίζει χριστιανόπουλα.


Πηγή: Hellasforce.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου