Ετικέτες

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΒΟΜΒΑ στην showbiz: Η Τσαβαλιά μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Σεφερλή!

Ξέσπασε η Έλενα Τσαβαλιά... σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν να ζει συμβατικά με τον Μάρκος Σεφερλής και να μην έχουν ουσιαστική σχέση.


"Το αν θα δώσω ή όχι βάση σε κάτι που θα ακούσω εξαρτάται πάντα από το ποιος το λέει και γιατί. Αν κρίνω ότι ο λόγος δεν είναι σημαντικός, δεν ασχολούμαι καθόλου παραπέρα.

Όλη αυτή την ιστορία για τη σχέση μου με το Μάρκο την ακούω τα τελευταία δύο – τρία χρόνια. Δεν ξέρω γιατί αναπαράγουν συνέχεια αυτό το θέμα. Ενδεχομένως γιατί δεν έχουν άλλη είδηση.

Όταν μια σχέση βαίνει καλώς, πρέπει να στραβώσει για κάποιους. Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση. Ίσως ορισμένοι άνθρωποι δεν αντέχουν να είναι όλα καλά στη ζωή των άλλων" είπε στο "Εγώ" και τόνισε:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Δεν με σοκάρει, ούτε με εντυπωσιάζει. Με στενοχωρεί όμως που οι άνθρωπο ψάχνουν να βρουν κάτι στραβό, κάτι κακό. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να μας δουν χωρισμένους.

Ξέρεις κάτι, αν επαναλαμβάνεις συνεχώς μια ιστορία που κυκλοφορεί ως φήμη και δεν αποδειχτεί τελικά αυτό που ισχυρίζεσαι, η δική σου αξιοπιστία είναι αυτή που θα υποστεί πλήγμα"...


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου