Ετικέτες

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Γιατί τα πιο καυτά κορίτσια είναι πάντα ελεύθερα;

Δεν χωράει αμφισβήτηση. Οι περισσότερες από τις γυναίκες που είναι πραγματικά καυτές και σέξι είναι ελεύθερες. Κι αυτό δε συμβαίνει επειδή θεωρούν τον εαυτό τους ιδιαίτερο, αλλά επειδή έχουν κάποια χαρακτηριστικά ως προσωπικότητες που τις οδηγούν σε ένα πιο μοναχικό τρόπο ζωής .

Κι όταν λέμε μοναχικό, εννοούμε μόνο από άποψη ερωτικού συντρόφου. Γιατί οι εν λόγω κοπέλες είναι και κοινωνικές και έχουν και πολλούς και καλούς φίλους.


Γιατί όμως τα πιο καυτά κορίτσια μόνα ξενυχτάνε;

Είναι πιστές στους φίλους τους

Οι καυτές ελεύθερες γυναίκες δεν παρατούν ποτές τις φιλίες τους μόλις γνωρίσουν κάποιον. Έτσι, οι άντρες στη ζωή τους συνήθως σχηματίζουν ουρές από πίσω τους και περιμένουν, να τελειώσουν τις κοινωνικές υποχρεώσεις τους και μετά να ασχοληθούν μαζί τους... Στο τέλος βέβαια μάλλον έχουν χάσει το τρένο!

Δεν είναι απεγνωσμένες

Ποτέ μία γυναίκα που είναι σίγουρη για τον εαυτό της δε θα νιώσει απελπισμένη επειδή είναι μόνη. Η ζωή της άλλωστε είναι αρκετά γεμάτη για να νιώσει τόσο αρνητικά. Οπότε νιώθει άνετα δεν ψάχνει και δεν ψάχνεται και τις περισσότερες φορές αυτή η μεγάλη αυτοπεποίθηση φοβίζει τους άντρες.


Δεν είσαι η προτεραιότητα τους

Και λέγοντας αυτό απευθυνόμαστε στους άντρες. Τα σωστά κορίτσια εμφανίζονται πάντα όταν πρέπει, συμπεριφέρονται με ενδιαφέρον και λαμβάνουν υπόψιν τους το γεγονός ότι η χημεία σε μία σχέση δεν έρχεται πάντα από την πρώτη στιγμή και έτσι δε θα παλέψουν ποτέ για να σε πείσουν ότι ταιριάζετε.

Είναι περιπετειώδης σεξουαλικά

Δεν είναι ότι η μονογαμία δεν τις αφορά, είναι απλά το γεγονός ότι πατούν γερά τα πόδια τους στην γη και γνωρίζουν ποια συνήθως είναι η πραγματικότητα. Αυτή η συχνή εναλλαγή όμως φέρνει πάντα μοναξιά.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Είναι φιλόδοξες

Στις δουλειές, στις σχέσεις, σε όσα σχεδιάζουν. Θέτουν στόχους και έχουν φιλοδοξίες. Απλά γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να παντρευτεί κανείς από τα 20 του.

Είναι ατίθασες

Εντελώς αδάμαστες σαν άλογα, λίγο αναξιόπιστες, ανίκανες να συμβιβαστούν και απόλυτα εθισμένες στην ελευθερία και το άγνωστο.

Δεν τους ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος

Ή τι σκέφτεται επειδή δεν έχουν βρει ακόμα σύζυγο. Που να βρουν χρόνο άλλωστε; Όταν παίρνουν το πτυχίο τους, όταν ταξιδεύουν, όταν δουλεύουν σκληρά ή όταν γυρίζουν τον κόσμο.

Οι άντρες υποθέτουν ότι είναι σε σχέση

Γίνεται, σκέφτονται, να είναι καυτή και να είναι ελεύθερη. «Όχι», θα πουν και έτσι δε θα κάνουν βήμα. Είπαμε οι ανεξάρτητες γυναίκες φοβίζουν τους άνδρες...


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου