Ετικέτες

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

BOMBA MEΓΑΤΟΝΩΝ: Αυτός είναι ο λόγος που οι Γερμανοί επιμένουν στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά...

Σε γερμανικές εταιρίες ανήκουν τα...




ξενοδοχεία στις Τουρκικές ακτές της Μικράς Ασίας. Η συντριπτική πλειοψηφία των ξενοδοχείων στις Τουρκικές ακτές απέναντι από τα Ελληνικά νησιά ελέγχεται από την...
γερμανικών συμφερόντων TUI και άλλες.

Αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την εμμονή τους στο να μην υπάγονται τα νησιά σε ειδικό καθεστώς όσον αφορά το ΦΠΑ. Μια αύξηση του ΦΠΑ θα ανέβαζε τις τιμές και θα ωθούσε τα γκρούπ των τουριστών στις απέναντι τουρκικές ακτές και τα ξενοδοχεία που βρίσκονται εκεί.

Ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος που έκανε την σχετική αποκάλυψη την Δευτέρα σχολίασε σχετικά στο koutipandoras.gr: «Η Γερμανία πιέζει για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών της. Δηλαδή πιέζουν να καταστρέψουν τα ελληνικά νησιά, διότι η μεγάλη πλειοψηφία των ξενοδοχειακών αλυσίδων στα παράλια της Μικράς Ασίας απέναντι από τα ελληνικά νησιά, είναι γερμανικών συμφερόντων. Θέλουν λοιπόν να διαλύσουν τον τουρισμό στα ελληνικά νησιά για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Δυστυχώς υπάρχουν Έλληνες από το club εκείνων που πιστεύουν στη Γερμανία οι οποίοι υπηρετούν από την Ελλάδα τα Γερμανικά συμφέροντα. Μεταξύ αυτών ο κος Θεοδωράκης».

Τα συμφέροντα όμως της Γερμανίας δεν σταματούν μόνο στο θέμα του τουρισμού αλλά συνεχίζονται και για τον ΟΤΕ.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μετά από περαιτέρω πώληση μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου του Ελληνικού Δημοσίου, από τις 11 Ιουλίου 2011, το ποσοστό της Deutsche Telekom στον ΟΤΕ ανέρχεται σε 40%. Με την Γερμανική εμμονή στις ιδιωτικοποιήσεις μεταξύ άλλων και του υπόλοιπου 10% που ανήκει στο ελληνικό δημόσιο, όλα δείχνουν πως επιθυμούν ολοκληρωτικό έλεγχο και στον ΟΤΕ.

Εν τω μεταξύ το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Άμυνας τόνισε τις δύο προϋποθέσεις, χωρίς τις οποίες δεν συζητείται καμιά λύση. Αυτές είναι ότι «Δεν θα υπάρξει αφοπλισμός της χώρας, εξαθλίωση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, και θα γίνει απόλυτα σεβαστό το θέμα του ειδικού καθεστώς για το ΦΠΑ στα νησιά».

Πρόσθεσε δε ότι «δεν δέχομαι κανένα τελεσίγραφο. Χωρίς αυτές τις δύο προϋποθέσεις δεν συζητούμε καμία λύση».

Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου