Ετικέτες

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αποκάλυψη ΣΟΚ από την Βασίλισσα Ελισάβετ: "Δολοφόνησαν την Νταϊάνα!"

Ήταν 31 Αυγούστου 1997 όταν ολόκληρη η υφήλιος συγκλονίστηκε από την είδηση ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι νεκρή. Τώρα λοιπόν ένα νέο βιβλίο της Ίνγκριντ Σιούαρντ με τίτλο: «The Queen’s Speech: An Intimate Portrait of The Queen In Her Own Words» αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της περιπετειώδους σχέσης της Βασίλισσας Ελισάβετ με τη νύφη της, αλλά και την πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε για τον θάνατό της.


«Η Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα; Κάποιος θα πρέπει να πείραξε τα φρένα», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελισάβετ, όπως αποκαλύπτει η συγγραφέας στην Daily Mail.

Τονίζει μάλιστα ότι τα λόγια αυτά αποκαλύπτουν και την πολύπλοκη σχέση που είχαν οι δύο γυναίκες, καθώς είναι γνωστό ότι ποτέ δεν τα πήγαν καλά.

Ποια ήταν όμως η άποψη της Ελισάβετ για την νεαρή Νταϊάνα που μπήκε στη βασιλική οικογένεια και έγινε πριγκίπισσα; Η Σιούαρντ γράφει:

«Όταν στα 19 της εισήλθε στον εσωτερικό κύκλο της βασιλικής οικογένειας, την αποδέχθηκαν ως μία από αυτούς, αλλά η Ελισάβετ δεν ανεχόταν ένα πράγμα: ότι έμοιαζε επιφανειακή και ρηχή. Η Νταϊάνα ήταν αφελής και δεν κοιτούσε στο μέλλον. Εν αντιθέσει, η Βασίλισσα είχε πάντα το μυαλό της στο μέλλον, ακόμα και ως παιδί».

Υποστηρίζει μάλιστα ότι αρχικά η Νταϊάνα είχε παρασυρθεί από το ρομάντζο με τον Κάρολο, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι το να είναι πριγκίπισσα δεν είναι καθόλου εύκολο.

Την συνόδευε πάντα η αστυνομία και ζούσε περιορισμένη στο δεύτερο όροφο του Παλατιού Μπάκιγχαμ, κάτι το οποίο την «έπνιγε».

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, η Βασίλισσα Ελισάβετ προσπάθησε να γνωρίσει καλύτερα την Νταϊάνα, όμως εκείνη αγχωνόταν και μόνο στην ιδέα ότι θα φάει μόνη μαζί της, με αποτέλεσμα να την αποφεύγει συνεχώς.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Ελισάβετ από την άλλη καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν είχε ιδέα για τα προβλήματα βουλιμίας που αντιμετώπιζε, αλλά ούτε και τα συζυγικά της παράπονα.

Όταν μάλιστα άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις της Νταϊάνα, η Βασίλισσα πίστευε όσα της έλεγε η νύφη της, ότι τα δημοσιεύματα δηλαδή δεν ήταν αληθινά.

Όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Καρόλου και της Νταϊάνα, η βασίλισσα πήγε μια βόλτα με τα σκυλιά της, κάτι που όπως λέει η συγγραφέας συνήθιζε να κάνει όταν ήταν αγχωμένη, ενώ όταν κάποιος από το προσωπικό της είπε ότι λυπάται για την εξέλιξη αυτή, εκείνη του απάντησε ότι όλα γίνονται για το καλύτερο.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 1997, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, η βασίλισσα Ελισάβετ κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ντυμένη στα μαύρα περπάτησε στον καλυμμένο με λουλούδια δρόμο μπροστά από το παλάτι.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, μίλησε ζωντανά στην τηλεόραση και απέτισε φόρο τιμής στην πρώην νύφη τηςκαι μητέρα των εγγονών της.

«Ήταν ένα εξαιρετικό και χαρισματικό πλάσμα. Σε καλές και σε κακές στιγμές, ποτέ δεν έχασε την ικανότητά της να χαμογελά και να γελά, ούτε να εμπνέει τους άλλους με τη ζεστασιά και της καλοσύνη της. Την θαύμαζα και την σεβόμουν, ειδικά για την αφοσίωση στα δύο της αγόρια», είπε, ενώ για τη στιγμή που έμαθε τα τραγικά νέα είχε εξομολογηθεί:

«Σίγουρα οι μέρες που ακολούθησαν έχουν χαραχθεί στη μνήμη μου καθώς εμείς ως οικογένεια και ως έθνος προσπαθούσαμε να αποδεχθούμε αυτή την απώλεια, ενωμένοι από μία τεράστια αίσθηση του σοκ, του θρήνου και της λύπης».


Πηγή: star.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου