Ετικέτες

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Δυο Ελληνικά νερά βραβεύονται ως τα καλύτερα στον κόσμο;

Και στην κατηγορία του ανθρακούχο αλλά και στο εμφιαλωμένο νερό, το ελληνικό νερό “Φεγγάρι” βγήκε πρώτο στον διεθνή διαγωνισμό του Μπέρκλεϊ Σπρινγκς.

Πέρασε μάλιστα 39 άλλες συμμετοχές από όλο τον κόσμο και τον περσινό νικητή Castle Rock Water που ήρθε δεύτερο.


Πρόκειται για έναν διαγωνισμό με πολύχρονη ιστορία όπου μαζεύονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο πλέον για εκατοντάδες γευσιγνωσίες ειδικών και διαγωνισμούς. Υπήρχε και βραβείο του κοινού αλλά μόνο για την συσκευασία, όπου κέρδισε το Eternal Naturally Alkaline Spring Water. Ενδιαφέρον είχε επίσης το βραβείο για καλύτερο νερό βρύσης (κατά περιοχή).

Οι διεθνείς διαγωνισμοί έχουν ενδιαφέρον βέβαια και το συγκεκριμένο βραβείο είναι σημαντικό για την εταιρεία. Σε άλλους διαγωνισμούς (πχ ελαιόλαδο ή μπύρες) όπου δίνονται δεκάδες βραβεία σε πολλές κατηγορίες, οπότε όταν ακούτε για “την ελληνική μπύρα που βραβεύθηκε διεθνώς” να κρατάτε μικρό καλάθι. Συνήθως είναι χάλκινο βραβείο σε κάποια “ειδική” κατηγορία που έφτιαξαν για να πάρουν όλοι βραβεία. Κάτι σαν τα παιδικά πρωταθλήματα όπου όλοι παίρνουν μετάλλιο στο τέλος… H εταιρεία πήρε το πρώτο βραβείο όμως και στο ανθρακούχο νερό με το Daphne-Ultra Premium Quality Natural Mineral Sparkling. Η μάρκα Oaza από την Βοσνία βγήκε δεύτερη και δυο εμφιαλωμένα από την Νέα Ζηλανδία στις επόμενες θέσεις.

Αλλά σε αυτή την περίπτωση αξίζει πραγματικά συγχαρητήρια η προσπάθεια της εταιρείας.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Υ.Γ. Επειδή δεν μου αρέσει να βασίζομαι μόνο σε Online πληροφορίες, ειδικά όταν δεν υπάρχουν πολλές σχετικά με ένα θέμα, κάλεσα το τηλέφωνο που δίνει η ιστοσελίδα της εταιρείας. Μετά από κάποια ώρα με κάλεσε κάποιος που δήλωσε “υπεύθυνος της εταιρείας” και μου ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται να γράψω για την εταιρεία χωρίς την άδειά τους! Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για διαφωτίστε μας. Γιατί δεν προβλήθηκε πουθενά στα ΜΜΕ αυτό το βραβείο; Ποιος είναι πίσω από την εταιρεία αυτή; Γιατί δεν θέλουν προβολή;

ΥΓ2 Επειδή με πήρε άλλες δυο φορές και δεν μου άρεσε το ύφος του, το έψαξα λίγο. LOUTRAKI OIL CO. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΕΤΟΣ , Manufacture of oils and fats, ( http://www.eleaoliveoil.com/ ; ) Διεύθυνση: Ιωσήφ Δαμασκηνού 4, Αθήνα 11410 Στην κατοχύρωση του εμπορικού ονόματος φέτος τον Ιούλιο φαίνεται ο Δημήτριος Κατσέτος ως υπεύθυνος. Όπως και να’χει κάτι κάνουν λάθος. Τέτοια βράβευση θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει παντού από τον Φεβρουάριο που έγινε. Μυστήριο…..


Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου