Ετικέτες

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Πώς είναι να ζεις με δύο γυναίκες συντρόφους ταυτόχρονα

Ο Adam Lyons και η σύντροφός του, Jane, ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο Adam Lyons και η άλλη σύντροφός του, Brooke, είναι πολύ χαρούμενοι που ο άλλος γιος τους θα αποκτήσει αδερφάκι. Ώπα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, οι τρεις τους μένουν μαζί στο Austin του Texas και αυτοαποκαλούνται «throuple» (couple, αλλά είναι three, το έπιασες ε;). Mάλιστα, πιστεύουν ακράδαντα πως οι οικογένειες με τρεις γονείς είναι το μέλλον, ενώ οι ίδιοι μένουν μαζί τα τελευταία 5 χρόνια.

«Είμαστε τρεις και αυτό κάνεις πολύ πιο εύκολες κάποιες συνθήκες. Μοιραζόμαστε υποχρεώσεις και ταιριάζει και στις σεξουαλικές μας προτιμήσεις» τονίζει ο άντρας της σχέσης, που πριν δυο χρόνια είχε απασχολήσει ξανά τα media και μάλιστα του είχε αποδοθεί ο τίτλος του «πιο τυχερού ανθρώπου του πλανήτη», καθώς ζει με δυο φιλενάδες στο σπίτι. Το τρίο μοιράζεται ένα king size κρεβάτι όπως και κάθε τι μέσα στο χώρο και υποστηρίζουν πως η ζωή τους δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν να γίνω μάνα μέχρι που προέκυψε αυτή η σχέση στη ζωή μου. Ποτέ πριν δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο. Πλέον με τρεις γονείς θα μπορούμε πάντοτε να έχουμε χρόνο για κοινωνική ζωή αλλά και για τον εαυτό μας» λέει με τη σειρά της η εγκυμονούσα Jane.

Όλα καλά (από ότι φαίνεται). Αλλά για σκέψου τον Adam όταν και οι δυο γυναίκες του σπιτιού έχουν τα νεύρα τους (ταυτόχρονα).


Πηγή: askmen

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου